• 6o χλμ. Θεσσαλονίκη - Κατερίνη | 57009
  • (+30) 2310.755.503 / [email protected]

100% Ελληνικής Κατασκευής

Ηλεκτρικές σωληνωτές αντιστάσεις

 

Η εταιρία “THERMIS” ΑΝΘΙΜΟΣ ΚΑΜΠΟΥΡΙΔΗΣ ΑΒΕΕ είναι ένας από τους κυριότερους κατασκευαστές ηλεκτρικών σωληνωτών αντιστάσεων στην Ελλάδα και τα Βαλκάνια.

Στις ιδιωτικές εγκαταστάσεις των 3800 m2 στο Καλοχώρι Θεσσαλονίκης, η παραγωγή των προϊόντων βασίζεται στη ποιότητα σε συνδυασμό με την ανταγωνιστική τιμή.

Η ΙΣΤΟΡΙΑ ΜΑΣ

humble-image
1970
Το ξεκίνημα μας

Ξεκινώντας από ένα μικρό εργαστήριο με διάθεση για σχεδιασμό και συνεχή έρευνα για νέες καινοτομίες στην παραγωγή ηλεκτρικών σωληνωτών αντιστάσεων.

humble-image
1985
Ελληνική ανάπτυξη

Επεκτεινόμαστε, σημειώνουμε αύξηση εργασιών, κι αποκτάμε ολοένα μεγαλύτερη αποδοχή από το ελληνικό κοινό.

humble-image
1993
Νέες εγκαταστάσεις

Μεταφορά της εταιρίας σε ιδιόκτητες καινούργιες κτηριακές εγκαταστάσεις 1200m2 στην περιοχή ΒΙ.ΠΑ. Καλοχωρίου, Θεσσαλονίκη.

humble-image
1997
Επιπλέον επέκταση

Επέκταση κτηριακών εγκαταστάσεων σε 2500m2.

humble-image
1999
Ανακαλύπτοντας νέες αγορές

Η εταιρία μας ξεκινάει τις πωλήσεις σε νέες αγορές του εξωτερικού και λαμβάνει διεθνή αναγνώριση & πιστοποιήσεις ποιότητας.

humble-image
2003
Επενδύσεις σε μηχανήματα

Νέα επένδυση καινούργιων μηχανημάτων και αύξηση παραγωγής.

humble-image
2008
Μηχανές παραγωγής

Νέα επένδυση μηχανημάτων παραγωγής.

humble-image
2011
Επέκταση κτηριακών εγκαταστάσεων

Επέκταση κτηριακών εγκαταστάσεων σε ολική κάλυψη 3800m2 με εγκατάσταση βιομηχανικών ραφιών αποθήκης και αγορά καινούργιων ηλεκτρικών περονοφόρων.

humble-image
2015
Νέες επενδύσεις

Νέα επένδυση καινούργιων μηχανημάτων.

humble-image
2017
Νέα γραμμή παραγωγής

Η εταιρία μας επενδύει σε καινούργια γραμμή παραγωγής ηλεκτρονικών αυτοματισμών και εξυπηρετεί πελάτες OEM.

humble-image
2019
Νέες επενδύσεις σε μηχανήματα

Νέα αγορά μηχανήματος παραγωγής αντιστάσεων κουζίνας – φούρνου αέρος.

humble-image
2021
Ατενίζοντας το μέλλον

Ανανεωμένοι & με υψηλές προσδοκίες, συνεχίζουμε δυναμικά να παράγουμε όλο και μεγαλύτερη γκάμα προϊόντων ανάλογα με την ζήτηση της αγοράς. Επιπρόσθετα, με τον συνεχώς αυξανόμενο στόλο σύγχρονων μηχανημάτων κατασκευής αντιστάσεων, μπορούμε να ανταποκριθούμε σε μικρές και μεγάλες ζητήσεις, με προσυμφωνημένο πρόγραμμα παραγωγής.

ΣΥΝΕΧΗΣ ΑΝΑΠΤΥΞΗ

Η εταιρία ιδρύθηκε από τον κ. Άνθιμο Καμπουρίδη το 1970.

Κατά τη διάρκεια της μεγάλης πορείας της, έχει επενδύσει πολλά κεφάλαια για την ανάπτυξη της σε διάφορους τομείς, όπως την κατάρτιση του προσωπικού της, την έρευνα και ανάπτυξη (R&D), αλλά και την επέκταση της παραγωγικής μονάδας.

Αποτέλεσμα αυτών είναι η απόκτηση νέων σύγχρονων μηχανημάτων, εγκατεστημένων σε νέα κτίρια, αλλά και έμπειρο προσωπικό το οποίο ανεβάζει την παραγωγικότητα των μηχανημάτων, εξαλείφοντας κάθε
περιθώριο λάθους μέσω των συνεχών και εντατικών ελέγχων.

Σκοπός μας είναι η συνεχής βελτίωση του συνόλου της εταιρίας.
Εκτός της παραγωγικής γραμμής, η εταιρία THERMIS αναπτύσσεται και στο τμήμα εμπορίου, με εισαγωγές και εξαγωγές από και σε χώρες της Ευρώπης και της Ασίας. Εξυπηρετούμε πάνω από 2000 εταιρίες σε ολόκληρη την Ελλάδα αλλά και στο εξωτερικό.

ergostasio-thermis

ΚΑΤΑΣΚΕΥΕΣ ΣΤΑ ΜΕΤΡΑ ΤΟΥ ΠΕΛΑΤΗ

Η εταιρία μας αναλαμβάνει να κατασκευάσει ηλεκτρικές σωληνωτές αντιστάσεις κατόπιν σχεδίων του πελάτη σε μικρή χρονική περίοδο, όπως, για βιομηχανίες ηλιακών – θερμοσιφώνων, για βιομηχανίες ιατρικών μηχανημάτων, μονάδες παραγωγής ενέργειας, βιομηχανίες επεξεργασίας τροφίμων, βιομηχανίες παραγωγής ψυγείων, επαγγελματικών και οικιακών συσκευών, κι οποιαδήποτε μικρή και μεγάλη εταιρία που απαιτεί ιδιαίτερες προδιαγραφές & εξαιρετικές υπηρεσίες.

Το απόθεμα και η γκάμα των προϊόντων μας ξεπερνάνε τα 3000 διαφορετικά είδη και διαστάσεις για να ταιριάζουν στις ανάγκες του κάθε συνεργάτη.

ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΣΕΙΣ

Τα προϊόντα μας παράγονται σύμφωνα με τις ευρωπαϊκές προδιαγραφές EU κατά EN60335-1 & EN60335-2-21, ενώ τα εμπορεύματα μας έχουν όλα τα διαπιστευτήρια τα οποία απαιτούνται για την χρήση τους.

Επίσης, η εταιρία μας είναι πιστοποιημένη κατά ISO 9001:2015 και μάλιστα από τον παγκοσμίως αναγνωρισμένο φορέα TUV AUSTRIA για την διαδικασία παραγωγής των προϊόντων μας.

Κύριος στόχος μας είναι η απόλυτη & ολοκληρωμένη εξυπηρέτηση των συνεργατών μας. Μη διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας για κάθε σας απορία σχετικά με τα προϊόντα και τις υπηρεσίες μας.

Θα χαρούμε να σας εξυπηρετήσουμε.

Λήψη πιστοποιητικού

CERT_THERMIS KAMPROUDIS_9001_2021-1